Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Javna rasprava o uređenju saobraćaja u Pančevu - | K-013 Portal

Javna rasprava o uređenju saobraćaja u Pančevu

Gradska uprava grada Pančeva oglasila je Javnu raspravu Nacrta odluke o dopunama Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva

Javna rasprava sprovodi se u periodu od 14. do 20. aprila.

Nacrtom odluke o dopunama Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva propisuje se da se Posebna parkirališta mogu dati na dvadesetčetvoročasovno korišćenje na period do godinu dana, pravnim licima i preduzetnicima koji obavljaju delatnost „Hoteli i sličan smeštaj“, u zoni Starog gradskog jezgra Pančeva, za parkiranje vozila korisnika svojih usluga (sa prenoćištem), uz plaćanje lokalne komunalne takse.

Pozivaju se predstavnici zainteresovani građani, poslovna udruženja, privredni subjekti, kao i druga zainteresovana lica da primedbe, predloge i sugestije za vreme trajanja rasprave dostavljaju na adresu Grad Pančevo, Gradska uprava, Agencija za saobraćaj, Trg kralja Petra I 2-4, neposredno na pisarnici Gradske uprave ili elektronskim putem na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., navodi se na sajtu Grada Pančeva.

Na sajtu Grada možete preuzeti i tekst Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS