Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jesenji „DANI DOМАĆE KUHINJE“ 7. novembra u Pančevu - | K-013 Portal

Jesenji „DANI DOМАĆE KUHINJE“ 7. novembra u Pančevu

Dani domace kuhije, big pancevo

Udruženje „Hrana sa naših polja“ u subotu, 7. novembra u BIG PANČEVO tržnom centru organizuje jesenje Dane domaće kuhinje.

Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova. Ulaz za sve posetioce je slobodan.

Cilj manifestacije ostao je isti kao i pre pandemije korona virusa - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Svi koji se uputute na DDK moći će da degustiraju i kupe brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremili mali proizvođači iz cele Srbije, ali i upoznaju se sa samim stvaraocima hrane i informišu o ponuđenim zdravim namirnicima.

Dani domaće kuhinje

Učešće će uzeti oko 20 izlagača, a ljubiteljima domaće hrane biće na raspolaganju meso, sir, zimnica, testenine, kolači, sokovi, med, vino, rakija i ostali domaći proizvodi.

I kako je korona ušla u svaki deo života, pa tako i u svakodnevne aktivnosti pa i hobije, malim proizvođačima ni to nije bila prepreka da svoju proizvodnju uspešno završe i dobiju najbolje proizvode koji će se naći na vašim trpezama.

U okviru manifestacije biće održane i dve radionice u periodu od 12 do 16 časova.

Dani domaće kuhinje

Proizvođač testenine praviće i kuvaće testenine različitih boja i oblika. Jedan zemunski restoran predstaviće svoje tradicionalne proizvode i ponudiće gostima sajma da probaju hranu koja nastaje u njihovom restoranu.

(N. M.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.