Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website K-013 portal pokreće rubriku "Vi pitate - odbornici traže odgovore" - | K-013 Portal

K-013 portal pokreće rubriku "Vi pitate - odbornici traže odgovore"

pitajte odbornike, pancevo, k-013, vi pitate odbornici traze odgovore

Građani Pančeva imaju jedinstvenu priliku da direktno učestvuju u rešavanju lokalnih problema zahvaljujući novoj rubrici "Vi pitate - odbornici traže odgovore" koju pokreće K-013 portal. Ova rubrika omogućava građanima da postavljaju pitanja na koja će odbornici Skupštine grada Pančeva tražiti odgovore od nadležnih organa putem instituta "Odbornička pitanja".

Postavljanje pitanja je jednostavno i pristupačno za sve – građani mogu popuniti online formular na K-013 portalu. Nakon prikupljanja, sva pristigla pitanja će biti pažljivo sortirana i prosleđena odbornicima. U ime građana i građanki Pančeva, pitanja će postavljati predstavnici nekoliko lokalnih organizacija: GRUPA, Zeleno-levi front Pančevo i koalicija Pančevo protiv nasilja.

Ova rubrika je osmišljena kao most između građana i odbornika koji su spremni da rade u interesu građana, a ne u ličnom ili partijskom interesu. U prošlosti se često dešavalo da lokalne vlasti obraćaju pažnju na glas građana samo tokom predizbornih kampanja. Cilj ove rubrike je da se to promeni i da se obezbedi stalna i efektivna komunikacija između građana i njihovih predstavnika u Skupštini.grada Pančeva

Građani će moći da postavljaju pitanja o različitim temama – od komunalnih usluga i infrastrukture, preko obrazovanja i zdravstva, do pitanja koja se tiču životne sredine i društvenih problema. Odbornici će potom tražiti odgovore od nadležnih institucija i javno izveštavati o napretku u rešavanju tih pitanja.

(npr GRUPA - Vaše komšije, Zeleno-Levi front Pančevo...)
Napomena: Nema ograničenja u broju karaktera.
Drag and drop files here or Browse
Napomena:ukoliko sistem ne prihvata iz nekog razloga dodatnu dokumentaciju, a to može biti najčešće jer nije u .JPG ili .PDF formatu ili je fajl preko 1MB, pošaljite iste na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom "ZA ODBORNIKE".

Ukoliko imate i video zapis, možete ga poslati preko sajta WWW.FILEMAIL.COM. U prvo polje "TO (email)" unesite naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi mogli da ga preuzmemo. Video može biti snimljen i mobilnim telefonom.

Napomena: Ukoliko ova elektronska forma iz nekog razloga ne funkcioniše, molimo Vas da pitanje pošaljete na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city