Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije započela predizbornu kampanju u Pančevu - | K-013 Portal

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije započela predizbornu kampanju u Pančevu

ujedinjeni za pobedu srbije, pancevo, predizborna kampanja

Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" započela je kampanju za parlamentarne izbore razgovorom sa građankama i građanima Pančeva kod zelene pijace.

Sa našim sugrađankama i sugrađanima razgovarali su kandidatinja i kandidat za narodne poslanike ispred naše koalicije Nataša Zečević i Stanko Pužić.

"Kao koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije koju u Pančevu čine Narodna stranka, Stranka slobode i pravde i Demokratska stranka započeli smo predizbornu kampanju u razgovoru sa grdjanima Pančeva. U narednim danima, pored samog grada, planiramo da obiđemo i sva naseljena mesta, kako bi našim sugrađanima predstavili naš plan za oporavak sela", izjavio je  za K-013 portal kandidat za poslanika Stanko Pužić

eabgwqrfgvaqe421e4tg2regq

"Danas, svi zajedno, Ujedinjeni za pobedu Srbije razgovaramo sa građanima. Građanima je dosta pretnji, ucena, urbanističkog haosa, prljavog grada. Borimo se za pravednu Srbiju, ekonomski patriotizam, ziivot ispred profita". izjavila je za K-013 kandidat za poslanika Nataša Zečević.

Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" nastavlja sa kampanjom i u narednim danima štadovi će biti postavljeni na više lokacija u Pančevu i u pančevačkim selima. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.