Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KAREJA: Apel za pomoć Novom Pazaru i drugim poplavljenim gradovima i selima - | K-013 Portal

KAREJA: Apel za pomoć Novom Pazaru i drugim poplavljenim gradovima i selima

kareja, apel, novi pazar

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva, upućuje javni apel za pomoć Novom Pazaru i drugim gradovima i selima u Srbiji koju su poplavljeni.

"Znamo da će ovaj naš apel teško stići do onih kojima je u opisu posla da pomognu građanima Srbije kada su ugroženi elementarnom nepogodom - poplavom. Teško je da će ovaj apel stići i do drugih organizacija koje bi pomoć mogle da pruže. Ujedno se nadamo da one bar vide problem, imaju želju da pomognu, i da upravo planiraju kako to da učine. Takođe znamo da je ovaj naš apel veliki koliko i zrnce peska u okeanu. Ali se nadamo da ima moć da uz sebe privuče još jedno, isto tako malo zrnce peska, pa onda još jedno i još jedno... Kada se apel proširi kao podvodni morski talas, onda će to biti buka koju će čuti, makar i nevoljno oni koji imaju na raspolaganju resurse za pomoć.
Molimo sve ljude dobre volje da ovaj apel bar prošire, kako bi naši prijatelji videli da u nevolji nisu sami. Budimo ljudi, toliko će biti dovoljno", piše u apelu. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.