Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira - | K-013 Portal

Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira

zatvor pancevo, komandir

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 52 pripadnika Službe za obezbeđenje u kazneno-popravnim ustanovama u Pančevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira, dok će KPZ za maloletnike u Valjevu primiti u stalni radni odnos šest novih pripadnika Službe za obezbeđenje, navodi se u saopštenju Uprave.

Zavod u Šapcu će zaposliti četiri, a Okružni zatvor u Novom Pazaru dva komandira. Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde, na portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu Poslovi.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 29. decembra 2022. godine.

Uprava je prethodno u oktobru raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos 51 pripadnika Službe za obezbeđenje i to u kazneno-popravnim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Smederevu.

U ovom trenutku privodi se kraju izbor 138 komandira koji će raditi u jednom od najmodernijih zavoda, novom KPZ u Kragujevcu, koji je otvoren 15. novembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.