Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klozet od 17 miliona je u funkciji ali nije još svečano otvoren, čekaju se izbori? - | K-013 Portal

Klozet od 17 miliona je u funkciji ali nije još svečano otvoren, čekaju se izbori?

 

Klozet od 17 miliona je u funkciji ali nije još svečano otvoren, čekaju se izbori?

Građani Pančeva odnedavno mogu da koriste javni wc ili ti narodski rečeno kozet, koji je posle nekoliko godina obnovljen i pušten u rad.

Rekonstrukciju ovog podzemnog objekta pratilo je probijanje rokova, pa je tako umesto u julu objekat pušten u rad tek prvog oktobra.

U oči upada i cena koja je iznosila tričavih 17 miliona dinara ali je nejasno da li je zbog probijanja rokova i povećana cena rekonstrukcije.

Javni wc je slobodnostojeći, površine 75 m2. Unutra se nalazi prostorija za "domaćicu" objekta, spremačicu, pet kabina za žene, tri za muškarce, 6 pisoara i dva umivaonika.

Korišćenje javnog wc-a je za sada besplatno, a svečano otvaranje očekuje se uskoro jer se pored stepenica nalazi nešto što je prekriveno ciradom. 

Pitali smo slučajne prolaznike da li mogu da predpostave šta se nalazi ispod cirade. Odgovori su bili šaroliki od spomenika preko upustva za upotrebu u vidu igrokaza do toga da se očekuje predsednik države koji će svečano otvoriti ovaj objekat. 

Javni wc se nalazi na starom mestu kod Robne kuće.

Radno vreme je od 07 do 22 sata svim danima osim nedelje.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.