Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koalicija "Moramo" Pančevo: Neopravdano poskupljenje prevoza - | K-013 Portal

Koalicija "Moramo" Pančevo: Neopravdano poskupljenje prevoza

koalicija moramo pancevo, poskupljenje prevoza, pantransport pancevo

Poskupljenje javnog prevoza od 25% ne samo što je nenajavljeno, što je krajnje nekorektno prema građanima Pančeva, nego je potpuno neopravdano, rečeno je danas iz koalicije "Moramo" Pančevo za portal K-013.

"Sa 300 naših sugrađana manje zaposlenih nego u prethodnom ATP, uz nerazumljive godišnje dotacije iz budžeta od 250 miliona dinara Pantransport je poslovao sa ogromnim godišnjim profitom, mnogo većim od prijavljenih 50 miliona dinara. Imajući u vidu ove činjenice jasno je da do povećanja cena nije trebalo da dođe.

Poređenja radi cena autobuske karte do Beograda 2014. godine kada je cena goriva na pumpama iznosila 176,00 dinara, je bila 120,00 dinara u jednom pravu, odnosno 200,00 dinara je koštala povratna karta.

Očigledno je da je cena karte do Beograda u jednom pravcu od 240,00 dinara daleko iznad realne I da bi morala da bude niža. Ovaj enormni skok cena je samo još jedan pokazatelj da će svi građani Pančeva još dugo plaćati cenu katastrofalnih poteza gradske vlasti", navode iz koalicije "Moramo". 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.