Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOMPAS organizuje trening kurs „Školica”, prijave su u toku - | K-013 Portal

KOMPAS organizuje trening kurs „Školica”, prijave su u toku

kompas, trening kurs skolica

Kako bi svim mladima mogli da pruže edukaciju neophodnu za prevenciju HIV-a i side, KOMPAS - Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side ove godine organizuje trening kurs pod nazivom ,,Školica”.

Ovo je petodnevna obuka mladih iz Pančeva i okoline između 15 i 21 godinu kroz koju će steći sva potrebna znanja i veštine edukatora. Nakon obuke, oni će svojim vršnjacima podizati svest na temu HIV/sida i samim tim imati priliku da unapređuju svoje prezentacione i komunikacione veštine.

Ako smatraš za sebe da:

1. voliš da naučiš nove stvari, ali i da tim znanjima učiš druge;
2. si komunikativan/na, pričljiv/a, ali ceniš aktivno slušanje;
3. voliš da se boriš protiv diskriminacije, ali samo argumentima;
4. si organizovan/na i multitasker/ka, ali i kreativan/na, inovativan/na;
5. si fleksibilan/na i prilagodljiv/a, ali umeš da istraješ do kraja;
6. si pozitivnog stava, nasmejan/a i ceniš timski rad i zajedništvo, toleranciju i aktivizam, druženje i humanitarnost...

Imaš između 15 i 21 godine, živiš u Pančevu ili okolini, imaš vremena da se posvetiš prevenciji HIV-a i side...i pritom želiš da prethodno prođeš jednu vrstu (strava!) besplatne obuke - prijavi se za Trening obuke o HIV-u i sidi i postani vršnjački edukator ili edukatorka za HIV i sidu u KOMPAS-u!

Budi hrabar/ra i smeo/la, volontiraj radeći nešto u čemu uživaš, nešto u čemu si dobar/ra i ubrzo postani pravi/a stručnjak/inja u tome.

Trening traje od 14. do 18. oktobra 2021. godine, a mi KOMPAS ti može obezbediti opravdanje za dane u kojima ne bi otišao/la na nastavu!

Dođi na intervju 6. ili 7. oktobra u Dom omladine Pančevo (Svetog Save 10) od 19 časova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.