Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konkurs za 6 mladih istraživačica/ča javnih usluga - | K-013 Portal

Konkurs za 6 mladih istraživačica/ča javnih usluga

sinhro hub, konkurs

U okviru projekta „Za efikasnije prakse i politike javnih usluga u Pančevu u uslovima nove realnosti“ iz SINHRO hub-a pozivaju da se prijavite na konkurs za mlade istraživače/ice javnih usluga.

Zadatak mladih istraživača/ica će biti da analiziraju koliko su bile uspešne javne ustanove i institucije u gradu Pančevu, od marta 2020, u pružanju i prilagođavanju usluga u uslovima pandemije COVID-19, i da o tome sastave izveštaj. Proces istraživanja će se sprovoditi korišćenjem javno dostupnih informacija, upitima za informacije institucijama, pregledom medijskih sadržaja vezano za rad institucija, i na druge načine koji istraživači odrede. Oblasti javnih institucija koje su od interesa za istraživanje obuhvataju: ustanove obrazovanja i vaspitanja, Gradska uprava, kultura, socijalna zaštita, zdravstvo.

Za odabrane istraživačice/istraživače obezbeđene su obuke i mentorska podrška pri odabiru oblasti i institucija, kao i tokom izrade izveštaja. Deo izveštaja su i preporuke za unapređenje usluga. Takođe, istraživačicama/čima na raspolaganju će biti i istraživanje zadovoljstva građa javnim uslugama koje je sprovedeno sa građanima na reprezentativnom uzorku u toku marta 2021.

Ukupan broj istraživačica/ča koje će biti angažovani je 6(šest).

Period realizacije aktivnosti je maj – jul 2021. godine.

Tokom realizacije projekta obezbeđen je prostor(coworking sto) za rad  u Sinhro hub-u u Pančevu.

Za istraživače/čice projektom je obezbeđen honorar.

Odabrani na osnovu popunjene prijave će biti pozvani na intervju putem online platforme. Svi prijavljeni će biti obavešteni o rezultatima prijave.

Uslovi za prijavu:

  • Starost između 18 – 35 godina
  • Osoba koja živi u Pančevu ili Beogradu
  • Ima iskustva ili želi da uči kako se pišu istraživačke analize na temu lokalnih javnih politika
  • Motivisana da uči kako se kreiraju javne politike

Prijave je moguće podneti do srede 5. maja 2021. u 23:59

Link za prijave:http://bit.ly/konkursistrazivaci

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS