Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kontejneri postavljeni tako da kamion JKP „Higijena” ne može da im priđe, stanovnici okolnih zgrada negoduju zbog nesnosnog smrada - | K-013 Portal

Kontejneri postavljeni tako da kamion JKP „Higijena” ne može da im priđe, stanovnici okolnih zgrada negoduju zbog nesnosnog smrada

jkp higijena pancevo, ulica radivoja koraca

Stanovnici ulice Radivoja Koraća već neko vreme imaju problem sa odnošenjem đubreta jer, kako navodi čitateljka, kamion Higijene ne može da priđe mestu gde su kontejneri postavljeni.

"Tri nedelje komunalci ne dolaza da očiste i isprazne ove kontejnere. Postavili su 4 kontejnera na 3 zgrade i okolne kuće i to na 5 metara ispred terase. Ljudi bacaju đubre pored kontejnera, dolaze neki drugi da brljaju po smecu.. užas.. Na terasu ne možeš da izađeš zbog smrada, a kamoli da otvoriš prozor", kaže čitateljka.

Stanovnici iz ove ulice apeluju na JKP "Higijena" da preduzmu nešto kako bi se ovaj problem, uz malo dobre volje, trajno rešio. 

viber image 2021 07 25 10 16 16 031

viber image 2021 07 25 10 16 15 588

Ukoliko vi imate ovakvo, slično ili totalno drugačije iskustvo na ovu ili bilo koju drugu temu i želite da podelite sa čitaocima portala K-013, javite se na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem Fejsbuk stranice K-013 Online.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.