Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kris Kros kadetski prvak Vojvodine - | K-013 Portal

Kris Kros kadetski prvak Vojvodine

Košarkaši Kris Krosa postali su u nedelju, 10. aprila, kadetski prvaci Vojvodine nakon što su u finalu savladali ekipu KK Star Novi Sad rezultatom 73:69.

Aleksa Savić iz KK Kris Krosa iz Pančeva proglašen za najboljeg igrača, a Miloš Stepanov iz KK Kris Krosa za najboljeg trenera. Najbolji strelac bio je Miloš Đisalov iz KK Star Novi Sad.

U sportskom centru "DUGA" u Novom Sadu od 10 do 11. aprila održan je finalni turnir U16 kadetskog prvenstva Vojvodine, na kojem su se takmičile četiri najbolje ekipe koje su ostvarile plasman u play off-u. U velikom finalu sastale su se ekipe koje su u regularnom delu prvenstva i play off-u bile najbolje.

Prvo poluvreme pripalo je Novosađanima, ekipi Stara. Pančevci se nisu predavali ni kada su gubili 13 razlike. Borbenom i požrtvovanom igrom su se vratili rezultatski u meč da bi u samoj završnici preokrenuli utakmicu u svoju korist. Bolje izvođenje slobodnih bacanja u penal završnici odlučilo je pobednika.

Pobednički tim koji je ostvario veliki uspeh igrao je u sastavu: Ivan Parović, Aleksa Savić, Mateja Strinić, Ognjen Bendić, Mateja Nikolić, Aleksa Medić, Uroš Marković, Aleksa Brkić, Sergej Tulić, Uroš Mršić, Nikola Ninković i Vladan Andrić. Trener Miloš Stepanov.

Nagrade pobedničkoj ekipi uručio je Zlatko Bolić, potpredsednik Košarkaškog Saveza Vojvodine.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS