Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KUDA ZA VIKEND: Gde izaći prvog vikenda avgusta u Pančevu? - | K-013 Portal

KUDA ZA VIKEND: Gde izaći prvog vikenda avgusta u Pančevu?

Prvi vikend u avgustu obećava odličan provod u Pančevu, koji dozvoljava sve osim ostajanja kod kuće i spavanja.

Evo šta nas sve očekuje u gradu od četvrtka, 02. avgusta, do nedelje:

Četvrtak u Štab Pogonu, tokom toplih dana, rezervisan je za Sinbada i njegove goste. Naredno veče serijala zakazano je za 2. avgust, kada od 19 časova, u pogonskoj bašti, muziku puštaju Sinbad i Konstantin. Više informacija može se naći na FB događaju.

Za ljubitelje tamburaškog zvuka od 20:30 sati u bašti kafane Evropa nastupa Tamburaški orkestar Neolit. Nije na odmet izvršiti rezervaciju pozivom na brojeve 013-331-311, 060-0333-624.

U petak, 3. avgusta, u bašti kafane Evropa nastupaju Igor Lazarević i Miloš Plećaš. Ovaj sjajan beogradski dvojac sviraće najbolje pop rok hitove. Rezervaciju mesta možete izvršiti pozivom na brojeve 013-331-311, 060-0333-624.

U Klubu Dvorište od 21 sat nastupa tamburaški orkestar "Neolit". Tamburaški Orkestar Neolit se bavi očuvanjem tambure i tamburaške muzike, orekstar čine pravi ljubitelji tambure i njenog melosa.

U Štabu Pogon od 22h  biće obeležen Dan nezavisnosti Jamajke. Iz beogradske Couple Up ekipe stiže di-džej Shone Alcapone, a na repertoaru će se naći dancehall, reggae, hip-hop i afrobeat. Di-džej Shone Alcapone na sceni je prisutan preko pet godina. Nosi epitet jednog od najperspektivnijih mladih di-džejeva Beograda i jedini je čija se selekcija bazira na dancehall, reggae, afrobeat i soca muzici. Pod imenom Couple Up organizuje događaje širom prestonice, a ostvario je saradnju sa brojnim izvođačima domaće scene. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

U subotu, 04. avgusta, za ljubitelje pop rok muzike u bašti kafane Evropa nastupa Rale.  Imate priliku da uživate u fantastičnoj izvedbi domaćih i starnih pop rok hitova. Početak je zakazan za 20:30 sati.

Pančevački di-džej Sloba Jovanović, u subotu, 4. avgusta, proslaviće svoj rođendan u Štab Pogonu. Ove večeri slušaćemo ga u prepoznatljivom progressive/tech maniru uz Zee Jovanovića. Žurka počinje u 22 sata, a ulaz se ne naplaćuje. Više informacija može se pronaći na Fejsbuk stranici kluba.

U Pub Publika od 22 sata nastupa Trio Krstić. Ova pančevačka trojka koju čine Ester, Kristina i Ivan Krstić sviraće akustik pop muziku. 

U nedelju, 05. avgusta, ukoliko ste preterali predhodne večeri možete se osvežiti u Klubu Dvorište i uživati uz pančevačke muzičare koji od 12 do 15 sati priređuju Džez matine. 

Želimo Vam dobar provod!

Pozivamo pančevačke restorane, kafiće i klubove da nam informacije od dešavanjima šalju na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u vidu nekoliko rečenica o samom događaju i propratnu plakat / fotografiju. 

(Izvor: Internet Magazin Pančevo / Anđela Simić / Foto: Štab Pogon)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.