Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kuda za vikend - Gde izaći u Pančevu od 26. - 28. jula - | K-013 Portal

Kuda za vikend - Gde izaći u Pančevu od 26. - 28. jula

Pre nego što krenemo da selektujemo julske uspomene, hajde da izađemo još jednom u grad

Ovog puta najavljujemo događanja u Pančevu od četvrtka do nedelje i evo gde sve možete izađi u narednim danima:

U četvrtak, 26. jula, u Štab Pogonu se od 19 sati održava matine pod nazivom „U plićaku.“  Publiku ć e animirati  Sinbad i Deda Dečko u bašti ovog kluba. Više informacija o događaju može se pronaći na Fejsbuku.

Za ljubitelje tamburaškog zbuka od 20:30 sati u bašti kafane Evropa nastupa Tamburaški orkestar Neolit. Nije na odmet izvršiti rezervaciju pozivom na brojeve 013-331-311, 060-0333-624.

U petak, 27. jula, od 21 sat u Dvorani Apolo održaće se žurka NaranDŽemovanje – Summer edition. Mladi pančevački muzičari, audio-video artisti, žurnalisti i aktivisti, učesnici međunarodnog muzičkog projekta Music for Human Rights i UG Narandžasti, uz podršku Dom Omladine Pančevo, pripremili su sjajan program. Specijalni gosti večeri biće pančevački hiphop/rap sastav 4 Freedom koji čine Aleksandar Sič, Miloš Višekruna, Branislav Šanta i Dunja Gučinski. Kao aktivni članovi Hip Hop Radionica, koju je pokrenuo Dom omladine Pančevo i Zoran Stefanov Iskaz, vremenom su počeli da se kapiraju, dobili zajedničke ideje i samim tim oformili sastav. Dođite da čujete kako žvuče.

Beogradski di-džej Aćim gostovaće u Štab Pogonu od 22 sata. Jedan od najtraženijih srpskih di-džejeva - Aćim – deo je scene elektronske muzike već 20 godina. Neumorni nastupi po klubovima, žurkama i festivalima pomogli su mu da ostvari prepoznatljiv stil koji podrazumeva sve od deep house, preko house do tech house zvuka. Bio je rezident legendarnih klubova kao što su Soul Food, Industria, Mondo/Plastic, Andergraund i Sound i žurki kao što su Loud Minority, Percussivo, Lucky Strike Urban Experience i Tuborg Serbia. Osim domaće publike ,priliku da ga čuju imali su i klaberi u Majamiju, Singapuru, na Ibici, u Oslu i Londonu. Ulaz se ne naplaćuje.

Za ljubitelje pop rok muzike u bašti kafane Evropa nastupa Rale.  Imate priliku da uživate u fantastičnoj izvedbi domaćih i starnih pop rok hitova. Početak je zakazan za 20:30 sati.

U kafiću Voz od 22:30 nastupa Miloš Knežević. Biće to jedno sjajno veče uz gitaru, štimer i stalak za mikrofon. Sviraće se popularni hitovi pevača Elvis, The Beatles, Bryan Adams, Elton John, Azra, Massimo Savić, Momčilo Bajagić, Žera...

U subotu, 28. jula, od 20 sati u kafe Galerija biće otvorena izložba slika i crteža Nikole Šunjkića. Izložbu možete pogledati do 12. septembra.

U bašti kafane evropa nastupiće DJ “Kuvar”. On će publiku animirati disko, rok i fank hitovima. Početak je zakazan za 20:30 sati.

Od 22:00 sata u Štab Pogonu održaće se RNB žurka. Pogonski rezident Vuk biće zadužen za muziku tokom cele noći. Rezervacije stolova se ne naplaćuju i poželjne su zbog očekivane gužve, a obavljaju se slanjem poruke Fejsbuk stranici Štab Pogon ili Instagram profilu @stab.pogon.

U pančevačkom tehno klubu Galaksija održaće se poslednja žurka u sezoni. Muziku će od 22 sata puštati Aleksandra B. Šaranac.

Želimo Vam dobar provod!

(Izvor: Internet Magazin Pančevo / Anđela Simić / Foto: Štab Pogon)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.