Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Letnja pančevačka berza ploča i diskova 21. jula u dvorani Apolo - | K-013 Portal

Letnja pančevačka berza ploča i diskova 21. jula u dvorani Apolo

berza ploca i diskova, apolo pancevo, k-013

U nedelju, 21. jula, od 11 do 16 časova, Dom omladine Pančevo i Udruženje kolekcionara gramofonskih ploča organizuju Letnju pančevačku berzu ploča i diskova.

Ovaj jedinstveni događaj okuplja ljubitelje muzike i kolekcionare iz raznih gradova Srbije, nudeći bogat izložbeni program sa izlagačima iz cele zemlje. Posetioci će imati priliku da pregledaju, razmenjuju i kupe retke i vredne polovne ploče i diskove, kao i da se upoznaju sa drugim entuzijastima i stručnjacima iz ove oblasti.Uz izložbeni deo, događaj će biti obogaćen muzičkim programom sa DJ-evima koji će puštati muziku sa gramofonskih ploča, čime će se stvoriti autentična atmosfera koja slavi zvuk vinila. Poseban šarm berzi dodaće i specijalni gosti iznenađenja.

 

Berze ploča su već godinama popularne u velikim gradovima širom sveta, poput Londona, Njujorka i Berlina, gde okupljaju hiljade posetilaca i promovišu kulturu kolekcionarstva. Organizacija ovakvog događaja u Pančevu pruža priliku našem gradu da se pridruži ovoj globalnoj tradiciji i podstakne interesovanje za muziku na fizičkim formatima.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za promociju kulture kolekcionarstva muzike na fizičkim formatima, kao i za podsećanje na važnost muzike u svakodnevnom životu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city