fbpx
goran mitrovic, kud abrasevic pancevo, lela stojnov, koncert, godisnji koncert, kulturni centar panceva, kud abrasevic valjevo

Memorijalni koncert KUD "Abrašević" 8. decembra u Kulturnom centru, direktan prenos preko "K-013 Online"
Kulturno umetničko društvo Abrašević Pančevo održaće u sredu, 8. decembra, u Kulturnom centru Pančeva svoj godišnji koncert posvećen doskorašnjem umetničkom direktoru, Goranu Mitroviću, koji je iznenada, tragično preminuo u svojoj 51. godini.

"Ovo će sigurno biti jedan emotivan koncert jer će Abrašević pokušati publici da približi taj odnos koji su igrači i rukovodstvo imali sa Goranom. Iz tog razloga će na koncertu biti prikazani i isečci snimaka iz raznih situacija koje su se dešavale u sali, na turneji, druženjima sa Goranom ali će igrom pokazati i šta ih je Goran Mitrović naučio", kaže za K-013 Lela Stojnov, predsednica KUD "Abrašević":

Predsednica Lela Stojnov dodaje da je vrlo emotivno bilo pripremati koncert ali i da Abrašević neće uspeti da za dva i po sata prikaže sve što je Goran Mitrović bio za njih i čemu je doprineo, ali i da se ovim koncertom neće završiti priča o Goranu.

"On će zauvek živeti kroz svoja dela, a uspomene koje imamo, čuvaćemo zauvek u arhivi Abraševića i s'vrmena na vreme podsećati publiku zašto je Goran Mitrović bio najbolji među najboljima", kaže Stojnov.

Gosti na koncertu biće članovi KUD "Abrašević" iz Valjeva. S obzirom na situaciju, KUD "Abrašević" bio je ograničen sa prodajom karata za koncert. 

Direktan prenos memorijalnog koncerta možete pratiti preko Fejsbuk stranice K-013 Online.  


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.