Na svim plažama je dozvoljeno kupanje osim na Ponjavici u Omoljici -

Na svim plažama je dozvoljeno kupanje osim na Ponjavici u Omoljici


Na svim plažama je dozvoljeno kupanje osim na Ponjavici u Omoljici

Svi kupači koji odluče da ove nedelje nađu osveženje na plažama u okolini Pančeva mogu da posete kupališta na Tamišu u Pančevu, Jabuci i Glogonju, na kačarevačkom jezeru, na Beloj steni na Dunavu, Ponjavici – kupalište u Banatskom Brestovcu kao i kupalište u Ivanovu.

Iako je voda na ovim kupalištima zadovoljavajućeg kvaliteta za kupanje i rekreaciju (umerenog ekološkog statusa), Zavod za javno zdravlje Pančevo saopštava da se oprez  uvek preporučuje. Posle svakog kupanja je obavezno temeljno tuširanje, a tokom sunčanja je potrebno da se koristi zaštita, kao i da se ograniči vreme boravka na suncu.

- Poseban oprez savetuje se maloj deci, trudnicama i dojiljama kao i starijim osobama, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

Voda na kupalištu u Omoljici je mikrobiološki neispravna i kao takva nije za kupanje i rekreaciju (Klasa IV – slab ekološki status).

Preporuke su date na osnovu rezultata ispitivanja Zavoda za javno zdravlje Pančevo po zahtevu i za račun Grada Pančeva, a uzorkovanje je sprovedeno 12. jula.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv program

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

Domaci recepti