Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Načelnica Okruga Danijela Lončar posetila vatrogasce u Novogodišnjoj noći - | K-013 Portal

Načelnica Okruga Danijela Lončar posetila vatrogasce u Novogodišnjoj noći

Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i komandant Okružnog štaba za vanredne situacije još jednu novogodišnju noć provela je sa vatrogascima spasiocima.

Ovim obilaskom dežurne službe vatrogasne jedinice, koji polako ulazi u tradiciju, načelnica Lončar želela je da ukaže na značaj postojanja, rada i dela profesionalnih čuvara bezbednosti svih građana.

- Za hrabrost i posvećenost, za brigu i neustrašivost, ne postoje reči kojima možemo iskazati zahvalnost za spokoj i sve učinjeno u cilju zaštite naše bezbednosti, zato ovim malim gestom želim da pokažem da su građani Južnog Banata ponosni na sve njih i poželim da u Novoj godini nemaju potrebe za intervencijama već da se družeći rade na jačanju kapaciteta i individualne spremnosti, izjavila je načelnica Lončar.

Izveštaj Centra za obaveštavanje kaže da je i ova noć prošla mirno. 

Vatrogasci Pančeva u 2017. godini imali su 1.700 intervencija. Vatrogasci-spasioci Pančeva, kao i svake druge večeri i u Novogodišnjoj noći su bili spremni da priskoče svakome u pomoć, kada je najpotrebnije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.