Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nagrada za đake Poljoprivredne škole - | K-013 Portal

Nagrada za đake Poljoprivredne škole

Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, učenici Poljoprivredne škole “Josif Pančić” u Pančevu, osvojili su treće mesto u izradi cvetnih aranžmana na temu “U susret Uskrsu” na 21. Međunarodnom sajmu hortikulture u Beogradu i lap top računare.

Reč je o takmičenju srednjih stručnih škola održanom 8. aprila, na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Dragice Nikolić, predsednice Upravnog odbora Fondacije “Dragica Nikolić”.

Pokazalo se da je tema „U susret Uskrsu“ za sve takmičarske timove bila posebno inspirativna.

Nagrade najuspešnijima - laptop računare za tri prvoplasirana tima, svečano je uručila Dragica Nikolić, predsednica Upravnog odbora Fondacije, koja je izrazila zadovoljstvo kreativnošću i entuzijazmom takmičara i njihovim izvanrednim radovima.

Po mišljenju stručnog žirija, najlepši cvetni aranžaman napravili su „osvajači“ prvog mesta - učenici Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika iz Šapca. Drugo mesto pripalo je Tehničkoj školi „Drvo art“ iz Beograda, a treće Poljoprivrednoj školi „Josif Pančić“ iz Pančeva.

Endre Đerfi i Aleksandra Sulja, su učenici četvrtog četiri razreda, tehničari hortikulture, oboje su odlični đaci. Razredni starešina ima je Stojanka Ruptak, a mentori su im profesorke Stojanka Ruptak i Jasmina Dimitrijević.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.