Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka Pančevo: Hajde da još jednom potvrdimo da želimo slobodu! - | K-013 Portal

Narodna stranka Pančevo: Hajde da još jednom potvrdimo da želimo slobodu!

narodna stranka pancevo, izbori, glasanje, gimnazija

Gradski odbor Narode stranke Pančevo, poziva sve sugrađanke i sugrađane koji glasaju na biračkom mestu 62 u Gimnaziji ’’Uroš Predić’’, da u suobtu, 16. aprila izađu na ponovljene izbore i potvrde pobedu opozicije na ovom biračkom mestu.

"Republička izborna komisija je odlučila da se u Pančevu na ovom biračkom mestu ponove izbori, zbog nepravilnosti, koje su u suštini bile tehničke prirode. S obzirom da je u Gimnaziji većinu glasova dobila opoziciona lista, režim je odlučio da izbore poništi.

Želimo da obavestimo građane, da smo kao stranka dali reč da ćemo se boriti za slobodu i povratak normlanosti u naš grad, kao i da ćemo čuvati svaki vaš glas. Zbog toga nam je jako važno da u subotu svi koji imamo mogućnost glasamo i pokažemo režimu da im je vreme za političku penziju, a da one koji su se ogrešili o zakone pozovemo na odgovornost.

Narodna stranka je obećala promene iz korena i na dobrom putu smo da ih ostvarimo. Vreme je za normalan život", saopšteno je za portal K-013 iz Narodne stranke Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.