Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastupom na Novogodišnjem bazaru KUD "Abrašević" završio sa aktivnostima u 2018. godini - | K-013 Portal

Nastupom na Novogodišnjem bazaru KUD "Abrašević" završio sa aktivnostima u 2018. godini

KUD "Abrašević" Pančevo nastupio je u nedelju, 23. decembra, na manifestaciji "Novogodišnji bazar" u organizaciji Gradske uprave. 

Članovi KUD "Abrašević" odigrali su četiri koreografije. Škola foklora odigrala je koreografiju "Valjevska Kolubara", pripremni ansambl se predstavio koreografijom "Igre iz Crnorečja", solisti prvog ansambla Dunja Mrkonjić i Luka Ritopečki odigrali su "Ciganske igre iz Vojvodine", dok su momci iz prvog ansambla odigrali koreografiju "Čobansko nadigravanje - Trojno" Dobrivoja Putnika. 

- Nastupom na "Novogodišnjem bazaru" u našem gradu, zaokružili smo ovu 2018. godnu. Odazvali smo se pozivu iz Gradske uprave i dali svoj doprinos na svoj način, rekla je za Internet magazin K-013 Lela Stojnov, predsednica "Abraševića". 

Nakon veoma uspešne 2018. godine članovi ovog kulturno - umetničkog društva odlaze na kratak predah i sredinom januara nastavljaju sa daljim aktivnostima. 

(A. Simić)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.