Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Natkrivanje pijace i rekonstrukcija igrališta u Banatskom Novom Selu - | K-013 Portal

Natkrivanje pijace i rekonstrukcija igrališta u Banatskom Novom Selu

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i pomoćnik gradonačelnika za urbanizam Slave Bojadžievski posetili su danas Banatsko Novo Selo i prisustvovali započetim radovima na natkrivanju zelene pijace i na rekonstrukciji igrališta.

Gradonačelnik Saša Pavlov rekao je da će to biti prva natkrivena pijaca na teritoriji grada Pančeva, a radovi će trajati 15 do 20 dana.

Gradonačelnik je rekao da je projekat natkrivanja i završetka pijace u Banatskom Novom Selu koncipiran još 2010. godine, da bi, nakon što je izostala obećana podrška Pokrajine da će delimično ili u potpunosti finansirati ovaj projekat, Grad Pančevo 2012. godine iz budžeta obezbedio nešto više od 3 miliona dinara za prvu fazu radova, a potom iz budžeta za 2016. godinu još 2,5 miliona bez pdv-a radi završetka realizacije projekta.

Nakon obilaska zelene pijace, gradonačelnik i pomoćnik gradonačelnika su u prisustvu direktora JKP-a „Zelenilo“ Dragana Katuce i v.d. direktora JKP-a „Banatsko Novo Selo“ Vladislave Čolić, obišli i obližnje igralište, na kom su danas započeti radovi.

Planirano je postavljanje penjalice, klackalice i ljuljaški, kao i postavljanje gumenih ploča radi povećanja stepena bezbednosti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.