Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novo SBB prodajno mesto u Pančevu - | K-013 Portal

Novo SBB prodajno mesto u Pančevu

sbb pancevo, prodajno mesto, zmaj jove jovanovica 5

Pančevo, 09. avgust 2022 -  SBB kompanija saopštila je danas da je otvoreno novo prodajno mesto u Pančevuu Ulici Zmaj Jove Jovanovića 5.

Po ugledu na prestižna prodajna mesta United Grupe u Jugoistočnoj Evropi, u okviru koje posluje SBB kompanija, Pančevcima su od danas otvorena vrata šestog šopa ove vrste u Srbiji, koje je SBB uredio po najmodernijim standardima uz inovativnu tehnologiju.

20220809111302 SK 3300

Danas smo u Pančevu otvorili novo prodajno mesto na novoj lokaciji, kako bismo pružili još bolje korisničko iskustvo svim novim i postojećim korisnicima, a po ugledu na najveće svetske metropole. Pozivamo sve građane Pančeva da nas posete, uživaju u moderno dizajniranom show room-u, probaju sve naše proizvode i usluge, ukoliko nisu, dožive iskustvo EON platforme, najpopuplarnije TV platformu u Jugoistočnoj Evropi, a naši ljubazni agenti stoje na raspolaganju za sva njihova pitanja.“– rekla je na otvaranju novog prodajnog mesta Ksenija Bulatović, direktorka prodaje SBB kompanije.

20220809124615 SK 3533

„Ovo je velika rođendanska godina za nas kada obeležavamo 20 godina postojanja SBB kompanije i osim toga što pružamo najbrži internet u zemlji koji smo dodatno ubrzali, EON platforme koja je sada dostupna u okviru svih paketa, najavili smo i najbolju sezonu televizijske zabave na Nova S, uz neizostavan sport na kanlima Sport Kluba i to nije sve. Dođite i uverite se zbog čega su prema zvaničnim istraživanjima naši korisnici najzadovoljniji“, dodale je ona.

20220809130724 SK 3610

SBB agenti stoje na raspolaganju svim SBB korisnicima svakog radnog dana od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 16 časova, spremni da pruže sve informacije o proizvodima i uslugama kompanije.

Prodajno mesto u Karađorđevoj 8 u Pančevu se od danas zatvara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.