Objavljen javni oglas za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Pančeva
licitacija drzavnog poljoprivrednog zemljista

Objavljen javni oglas za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Pančeva
montekristo 0507


Objavljen Javni oglas za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Pančeva za 2021. godinu

Članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj, Vladislava Maksimović izjavila je danas povodom objavljivanja Javnog oglasa za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Pančeva za 2021. godinu:

– U ponedeljak, 20. septembra smo raspisali Javni oglas za davanje u zakup i na korišćenje državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Pančeva. U oglasu se ukupno nalazi 720 ha državnog poljoprivrednog zemljišta i biće oko 1000 javnih nadmetanja. Ove agroekonomske godine, jedno javno nadmetanje jeste jedna parcela. Kada je u pitanju način, biće kao i prethodnog puta, kada je bila drugi put licitacija, znači onlajn. Na sajtu gradske uprave grada Pančeva http://www.pancevo.rs/ već je oglas u toku i zainteresovani mogu da pogledaju i tu smo stavili link, a može i preko sajta Uprave za poljoprivredno zemljište, gde je neophodno da pogledaju aplikaciju „Digitalno javno nadmetanje“ i korisničko uputstvo https://upz.minpolj.gov.rs/.

Dakle neophodno je da zainteresovani formiraju svoj korisnički nalog, gde će im tražiti ime, prezime, broj poljoprivrednog gazdinstva i sve neophodne podatke, a zatim kada se registruju mogu da apliciraju. Rok za prijavu je 7. oktobar do 15 časova. Želim da napomenem da jednom poslata prijava ne može više da se menja, znači ne podleže više korekcijama. Otvaranje rang liste je 15. oktobra 2021. godine u 10 časova. Što se dokumentacije tiče, sve je isto kao i ranijih godina kada je u pitanju prvi krug i za fizička i za pravna lica, s tim što ovaj put apliciraju preko digitalne aplikacije, gde sva dokumenta koja su neophodna prilažu skenirana ili mogu i da se fotografišu i prilože. Tu će im tražiti i potrebnu uplatu depozita i sve ostalo što treba, znači program će ih dalje voditi.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble