Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odlaganje Gradske akcije dobrovoljnog davanja krvi u Pančevu - | K-013 Portal

Odlaganje Gradske akcije dobrovoljnog davanja krvi u Pančevu

akcija dobrovoljnog davanja krvi, crveni krst pancevo

Crveni krst Pančevo obaveštava javnost da se odlaže popodnevna Gradska akcija davanja krvi koja je bila najavljena za sredu, 28. jula u vremenu od 13:00 do 17:00 časova.

Sve raspoložive mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, toga dana, biće angažovane na velikoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja se održava na platou Spensa u Transfuziomobilu od 13:00 do 18:00 časova. Akciju organizuju Crveni krst Vojvodine i FK Vojvodina koji su za davaoce obezbedili 200 karata za predstojeći fudbalski meč.

Pored toga, tokom same akcije, biće upriličeni raznoliki sadržaji za decu koju će animirati volonterke i volonteri organizacija Crvenog krsta.

Akciju su podržali i drugi donatori kako bi se postigla masovnost, ali i iskazala zahvalnost davaocima. Mnoge operacije, koje su odlagane zbog pandemije, se u ovom trenutku realizuju i troše se velike količine krvi, a istovremeno je i slabiji odziv davaoca karakterističan za letnji period.

Naredne Gradske akcije dobrovoljnog davanja krvi u Pančevu će se održavati u redovnim i uobičajenim terminima, svake srede od 9:00 do 12:00, kao i poslednje srede u mesecu od 13:00 do 17:00 časova, u prostorijama Crvenog krsta Pančevo u ulici Žarka Zrenjanina 15.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.