Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održana sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva - | K-013 Portal

Održana sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva

lokalni savet roditelja, pancevo

U Maloj sali Gradske uprave grada Pančeva u četvrtak, 30. septembra 2021. godine održana je sedma sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva.

Sednici su prisustvovali, pored mr Tatjane Božić, članice Gradskog veća grada Pančeva zadužene za obrazovanje, koja se zahvalila na podršci i saradnji, obavestila roditelje o novom vrtiću Zabavniku, i o planiranju otvaranja novih grupa, i Dragana Krstić, direktorka OŠ “Miroslav Antić” i Goran Bimbašić, direktor Poljoprivredne škole “Josif Pančić”, koji su govorili o trenutnom stanju u osnovnim i srednjim školama i načinima nastave, da sve škole u Pančevu rade normalno i da se za sada sve odvija kako treba, navedeno je na gradskom sajtu.

Na dnevnom redu su bili izveštaj o radu u šk.2020/21.god. i dogovor o radu Opštinskog saveta roditelja u ovoj godini, stručno uputstvo o organizaciji i realizaciji vaspitno ovrazovnog rada u osnovnim i srednjim školama u školskoj 2021/22.godini, značaj radnih navika učenika za uspešno učenje i novine u predškolskom vaspitanju-inkluzija.

Održano je i kratko predavanje za roditelje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.