Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Onlajn promocija projekta - Zgrade "Ulice Pančeva" u petak 22. maja - | K-013 Portal

Onlajn promocija projekta - Zgrade "Ulice Pančeva" u petak 22. maja

pancevo, beograd, novi sad, vesti, pansej, udruzenje pansej

Udruženje "Pansej" iz Pančeva promovisaće onlajn svoj projekat Zgrade "Ulice Pančeva" u petak, 22. maja, od 19 sati na svom Youtube kanalu.

"Svi smo svedoci promena koje svakodnevno nastaju u Pančevu. Grad se razvija, a uz to ide rušenje starih objekata i izgradnja novih. Vreme prolazi, a mi polakom zaboravljamo šta se nekada nalazilo na mestu novih višespratnica.

Zato smo odlučili da beležimo sve ove promene. Počeli smo sa prikupljanjem podataka (kada je zgrada izgrađena/porušena, dodatni opis) koji se nalaze na sajtu „Ulice Pančeva“. Na sajtu smo napravili posebnu kategoriju za ove podatke - Zgrade.

Da bismo imali veliki broj kvalitetnih podataka, potrebna nam je vaša pomoć. :) Na ovoj promociji možete da čujete zašto je važno prikupiti ove podatke, kako možete da ih upotrebite i kako možete da doprinesete razvoju ovog dela projekta", navode iz ovog udruženja.

Pitanja možete direktno postaviti putem mesindžera na stranici Ulice Pančeva / Udruženje „Pansej“. 

Link do Youtube kanala: https://www.youtube.com/watch?v=RzXTx_MBNWg

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS