Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Organizacija "Čepom do osmeha" posetila školu "Mara Mandić" - | K-013 Portal

Organizacija "Čepom do osmeha" posetila školu "Mara Mandić"

Organizacija "Čepom do osmeha" posetila školu "Mara Mandić"

U utorak, 17. septembra, đaci i zaposleni Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“ ugostili su ekipu eko-humanitarne organizacije Čepom do osmeha, koja je iz Novog Sada došla da obraduje učenika ove škole.

Nikola Cvetković je dečak vedrog duha, voli muziku i filmove, vatreni je navijač Partizana, voli istoriju i geografiju, a kao i svi drugari iz škole veliki je ekolog, brine o životnoj sredini i reciklira. Nikola, kao i njegov mlađi brat boluje od Dišenove mišićne distrofije zbog čega su mu bila neophodna elektromotorna invalidska kolica, koja su mu obezbedili svi učesnici akcije Čepom do osmeha, vredno sakupljajući plastične čepove.

Organizacija "Čepom do osmeha" posetila školu "Mara Mandić"

Ekipa Čepom do osmeha je imala tu čast da po tridesetsedmi put obraduje i olakša svakodnevicu porodici deteta sa smetnjama u razvoju i izmami još jedan osmeh, a Nikola je prvo od jedanaestoro dece koja su izabrana na poslednjem konkursu za dodelu pomagala, među kojima je još dvoje dece sa teritorije opštine Pančevo. Divni drugari i nastavnici iz ŠOSO „Mara Mandić“, sem što su bili izuzetni domaćini, iskoristili su priliku da predaju još jednu sjajnu količinu čepova koje su sakupili i koje će nastaviti da sakupljaju kako bi doprineli novim osmesima.

"Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo koordinatorki Borki Lazić Ađžić na ažurnosti i posvećenosti akciji; Aleksandri, iz kompanije „Ernst&Young“, koja je došla da pruži podršku prilikom uručenja, od strane svoje firme koja je donirala polovinu novca potrebnu za ovo pomagalo. Veliko hvala deci i drugarima, malim ekolozima, iz ŠOSO "Mara Mandić", roditeljima, nastavnicima i osoblju Dnevnog boravka "Neven". U nove pobede, sa novim čepovima!"

U Pančevu, sem u školama i vrtićima, sakupljene čepove možete predati u prodavnici tapeta i kesa TAPETINO, prodavnici zdrave hrane ČAROBNO ZRNCE, turističkoj agenciji VOYAGER, knjižari ZAČARANI KUTAK, SMS fitness klubu, BE FIT fitess klubu, centru za funkcionaln fitness MAX BOX, hemijskom čišćenju i pranju veša FLEKA, zdravstvenoj ambulanti NOVI GRAD, CRVENOM KRSTU Pančevo, na zelenoj pijaci u zgradi PIJAČNE UPRAVE, kao i u svim maloprodajnim objektima Dm drogerie.

(B.L.)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.