Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvoreno pismo odbornicima Mesne zajednice Banatsko Novo Selo - | K-013 Portal

Otvoreno pismo odbornicima Mesne zajednice Banatsko Novo Selo

Banatsko Novo Selo, otvoreno pismo

Nedeljku Topiću, Žanijelu Šublji, Sorinu Boljancu, Marijani Kesić, Zoranu Joviću, Marinelu Blažu, Draganu Marčetiću, Goranu Iliću, Valentini Veselinov, Dragani Stojičić, Stojanu Višekruni, Tanji Bogojević, Marinelu Lazaru, Sorinu Ardeljanu, Stanojku Dimčiću

Poštovani odbornici,

Na poslednjim izborima smo vas izabrali i dali vam podršku da naredne četiri godine budete na čelu sela i radite za opšte dobro naše zajednice. U vama smo prepoznali ljude koji žele da unapređuju naše selo i naprave ga još boljim mestom za život i nas i naših potomaka.

Svedoci smo poslednjih dešavanja i revolta građana do kojeg je došlo nakon saznanja da će ulice biti asfaltirane na dosta užu širinu od prvobitno predviđenih 5 metara. Tokom trodnevnih protesta se stekao utisak da smo se našli na suprotnim stranama.

Poštovani odbornici, mi smo pre svega prijatelji, komšije i rođaci; ne dajte da nas svađaju i dele. Kako god sve ovo izgledalo ljudima sa strane, jasno je da gubi selo. Gubimo svi.

Shodno vašim sugestijama, uputili smo molbu gradonačelniku Panceva da primi delegaciju iz sela sa ciljem da se prevazidje ova ni malo prijatna situacija.

Pokušaćemo još jednom da nađemo rešenje da se ulice asfaltiraju po prvobitno predviđenom projektu. Međutim, bez vas je naša borba znatno teža a konačan ishod krajnje neizvestan. Znajte da smo svesni pritisaka koji trpite kao i da ste primorani na uzdržanost. Znajte i da vidimo da ste srcem uz nas i da u sebi podržavate naše zahteve. Ulice ćemo koristiti svi. Ulice će koristiti naša deca. Svima nam je u interesu da posao bude urađen onako kako smo ga mi planirali, nikako sa izmenama koje su na štetu svih nas.

Poštovani odbornici, pre svega prijatelji, komšije i rođaci, sve će ovo jednog dana proći. Iza nas će ostati naša dela. Hajde da zauvek izbrišemo „mi i vi“. Hajde samo da postoji „svi mi zajedno“.

Pridružite nam se i hajde da zajedno uradimo ovaj posao kako valja. U suprotnom, svi ćemo pasti na ispitu, pokolenja nam neće oprostiti neslogu.

Građani Banatskog Novog Sela

(K-013 / K.S.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.