Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevac u timu koji je srušio rekord u "Poteri": Nadmudrili tragača i uzeli skoro dva miliona - | K-013 Portal

Pančevac u timu koji je srušio rekord u "Poteri": Nadmudrili tragača i uzeli skoro dva miliona

potera, pancevo, kviz

Četiri takmičara pobedili su tragača Milana Bukvića i svojim znanjem osvojili 1.700.000 dinara, što je rekordna nagrada za deset sezona emitovanja kviza "Potera".

U pobedničkom timu bio je budući softverski inženjer, dvadesetdvogodišnji Novosađanin Miloš Gravar, koji je briljirao, kako u prvom delu igre, tako i u finalnoj poteri, sa najviše tačnih odgovora.

 

Osim njega, ekipu su još činili i inženjer iz Pančeva Dejan Modoranović, šef PR službe dvora Uroš Parezanović i Nikola Smiljanić, inženjer telekomunikacija iz Beograda.

Dvojica takmičara odbranili su iznos koji su osvojili (srednju sumu) - Nikola 75.000, a Uroš 90.000 dinara, a Miloš i Dejan išli su na višu sumu i timu doneli više od milion i po hiljada dinara.

Miloš je osvojio 700.000 dinara, a Dejan je postigao još jedan rekord i "odbranio" 835.000 dinara, što je najviša suma koju je ponudio tragač za ovih dest sezona. "Ne znam da li Milan tragač uopšte ima slabu tačku, zato sam morao da ga malo izazivam, da se pokoleba. Izuzetan je tragač i mnogo zna", naveo je Miloš.

Takmičari su bili na 20 koraka prednosti u odnosu na Bukvića. Vratili su ga četiri puta i zahvaljujući sjajnom znanju stigli do pobede.

"Zapamtićemo ovo izdanje kviza po vama, oboren je rekord, svaka čast", rekao je na kraju epizode voditelj kviza Jovan Memedović.

Nikola, Miloš, Uroš i Dejan kažu da su, pre svega, došli u kviz da se igraju, a nagradu će potrošiti uglavnom na putovanja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.