Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKA organizacija "Kareja" učestvovala u Prištini na regionalnom antikorupcijskom sastanku - | K-013 Portal

PANČEVAČKA organizacija "Kareja" učestvovala u Prištini na regionalnom antikorupcijskom sastanku

kareja, pancevo, sastanak, pristina

Projektni tim organizacije civilnog društa Institut za istraživanje korupcije "Kareja" učestvovala je u Prištini na dvodnevnom radnom sastanku u vezi sa projektom Promovisanje saradnje između aktera civilnog društva u borbi protiv korupcije, koji kofinansira Evropska unija; a podršku zajedničkim projektima pruža Fond za Zapadni Balkan WBF.

Projekat realizuje konzorcijum antikorupcijskih organizacija, koji osim Kareje i domaćina iz Prištine Organizacije za demokratiju, borbu protiv korupcije i dostojanstvo – ÇOHU, čini i Albanski centar za ekonomska istraživanja ACER Tirana.

Razmatrana su pitanja u vezi sa realizacijom istraživanja korupcije i javne uprave na primeru tri grada. Nakon čega će se uporediti rezultati, izvršiti analiza i doneti odgovarajući zaključci. Biće zanimljivo da uporedimo percepciju građana iz tri različita grada regiona Zapadnog Balkana.

Sastanak 1rgh2qrgh

Projektni timovi imaće obavezu da u naredom periodu anketiraju građane jednog grada srednje veličine. Na žalost, projekat ne dozvoljava da to bude Pančevo, te je Kareja predložila Leskovac, Čačak ili Smederevo. Nakon analize određeno je da se anketa realizuje u gradu Smederevo.

Kareja je iskoristila ovu priliku da predstavnicma partnerskih organizacija (Dr. Zef Preci, Arton Demhasaj i prof. Dr. Fatmir Memaj) dodeli Zahvalnice pod sloganom „Nije važno kojim jezikom govoriš – važno je da govoriš antikorupcijski“.

gsfgsfgh5235653z7



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.