Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevci bez daljinskog grejanja zbog više havarija na sistemu - | K-013 Portal

Pančevci bez daljinskog grejanja zbog više havarija na sistemu

Zbog više havarija na distributivnom sistemu koje su prouzrokovale veliki gubitak vode, Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ je bilo prinuđeno da u jutarnjim satima 22. aprila obustavi rad sistema daljinskog grejanja.

Ekipe JKP „Grejanje“ intenzivno rade na pronalaženju svih havarijskih tačaka u sistemu, kako bi bili otklonjeni kvarovi i zaustavljeni gubici vode. Zbog velike razuđenosti ovih mesta, sanacija će trajati nekoliko narednih dana, tako da za to vreme neće biti moguća isporuka toplotne energije korisnicima.

Gradska Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom kupaca na području grada Pančeva predviđa da se grejna sezona završava 15. aprila, a, izuzetno, ukoliko se prognozira srednja dnevna temperatura niža od 12º S dva dana uzastopno, grejanje može trajati i duže, do 30. aprila.

Javno komunalno Preduzeće „Grejanje“ je grejalo stanove koji su na sistemu daljinskog grejanja i posle 15. aprila, a trenutni prekid je iznuđen zbog nastalih havarija. Posle sanacije, ceo sistem će i dalje biti u pripravnosti da, ukoliko to spoljna temperatura bude zahtevala, ponovo počne sa isporukom toplotne energije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.