Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevci ne mogu kupovati peronske karte za više dana unapred jer lokalni prevoznik 'nema tehničke mogućnosti' - | K-013 Portal

Pančevci ne mogu kupovati peronske karte za više dana unapred jer lokalni prevoznik 'nema tehničke mogućnosti'

pantransport, kupovina peronskih karata

Čitalac našeg portala obratio nam se s molbom da ukažemo na problem sa kupovinom peronskih karata na pančevačkoj autobuskoj stanici.

Kako tvrdi, lokalni autoprevoznik nema u ponudi mesečne peronske karte ili kao drugu opciju kupovinu više peronskih karata, koje bi se koristile narednih dana.

- Trenutno Pantransport ne omogućava kupovinu samo peronskih karata za naredne dane, po objašnjenju njihovih zaposlenih "nemaju tehničkih mogućnosti". Iz iskustva, to je maksimalno pet linija programerskog koda i rešivo veoma brzo. Svi sugrađani koji ne koriste Pantransport, već druge prevoznike, svako jutro moraju da čekaju u redu da bi kupili peronsku kartu za taj dan. Moraju doći ranije na stanicu, ujutru se prave nepotrebne gužve, što u trenutnoj epidemiološkoj situaciji nije zgodno. Ovim tretmanom Pantransport primorava putnike da putuju sa njima i diskriminiše građane koji koriste druge prevoznike, jer putnici koji imaju mesečne karte Pantransporta jedini mogu ući odmah na perone, dok svi drugi moraju u red po peronsku za taj dan. To je stanica svih Pančevaca kojom oni upravljaju i uslovi moraju biti isti za sve, kaže čitalac.

Grad i dalje ima minimalni udeo u tom javno-privatnom partnerstvu i lokalni autoprevoznik bi trebalo da omogući ili mesečne karte samo za peron ili da građani mogu da kupe na šalteru više peronskih (na primer 20) i koriste ih više dana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.