Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevci ne odustaju od odbrane gradskog parka - sadili cveće i sadnice na mestu gde su posečena stabla, komunalna milicija pisala prijave - | K-013 Portal

Pančevci ne odustaju od odbrane gradskog parka - sadili cveće i sadnice na mestu gde su posečena stabla, komunalna milicija pisala prijave

sadnja biljaka u gradskom parku, pančevo nije rupa, pančevo, komunalna milicija

Oko 200 građana Pančeva okupilo se danas u 18 sati ispred Gradske uprave u Pančevu, kako bi učestvovali u akciji obnove gradskog parka. Sadili su cveće i druge sadnice na mestu gde su prošle nedelje posečena stabla na zelenoj površini iza Gradske uprave. 

Ova akcija je druga u nizu, koju organizuje Udruženje građana "Pančevo nije rupa" i prema rečima Miše Sekulića na ovome se neće stati.

- Komunalna milicija je pokušala da nas spreči u akciji, ali u tome nisu uspeli. Mi smo uprkos tome posadili popriličan broj biljaka. Na taj način smo donekle smanjili štetu koju je Gradska uprava nanela našem parku, kaže za K-013 Sekulić i dodaje da se građani neće uplašiti prekršajnim prijavama koje su im pisali pripadnici komunalne milicije. 

- Mi smo danas i u nedelju pokazali da je Pančevo isključivo grad koji pripada građanima Pančeva. Svako ko je danas dobio prekršajnu prijavu neka kontaktira udruženje "Pančevo nije rupa" i imaće besplatnu pravnu pomoć tokom prekršajnog postupka, rekao je Sekulić. 

Sekulić tvrdi da građane Pančeva tek očekuje "prava bitka"  nakon izbora:

- Nakon izbora će svim silama pokušati da unište naš park, našu pešačku zonu i samim tim unište našu istoriju i naš grad. Mi to, budite uvereni, nećemo dozvoliti, jer Pančevo nije rupa, zaključio je Sekulić.

Okupljeni građani su i danas davali podršku potpisom peticije kojom udruženje "Pančevo nije rupa" zahteva totalnu obustavu radova u najstrožijem centru grada.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.