Pančevka ponudila motor na licitaciju, novac od prodaje uplaćuje u humanitarne svrhe -
Dragana Zindović, humanitarna licitacija

Pančevka ponudila motor na licitaciju, novac od prodaje uplaćuje u humanitarne svrhe


Pančevka Dragana Zindović ponundila je na licitaciju svoj motor Yamahu Diversion 600 kubika 1993. godište u Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije. "

Kako navodi ovo je njen prvi motor sa kojim je proživela i doživela dosta lepih i loših trenutaka. Početna cena je 60.000 dinara, a novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

"Ja sam prvi vlasnik (pošto je motor uvežen). Motor je kod mene 7,5. godina. Održavan, garažiran, mažen i pažen (koliko je bilo mogućnosti). Budući vlasnik ima samo da promeni gume (sledeću sezonu mogu da izdrže, možda još jednu), retrovizore, vetrobran / vizir, zadnji disk i (verovatno) paknove nisam strigla da promenim zbog korone (paknovi su stavljeni pre 2 godine, ali ja nikada nisam koristila zadnju kočnicu) . Sve ostalo na njemu je zamenjeno proše godine, sem guma. One su menjane 2017, kupljene nove (jer ne želim da razmišljam o svojoj i tuđoj bezbednosti). Takođe na istom je svake godine uredno rađen mali servis (menjanje ulja i filtera). Motor nije registrovan, registracija je isteka 10.6.2020. godine. Razlog zašto motor stavljam na licitaciju je zato što nemam vremena da ga vozim od svojih obaveza, kao i to da ne mogu fiansijski da izdržim servisiranje automobila i motora, a žao mi da stoji u garaži i da skuplja prašinu." , navodi se u opisu posta u ovoj Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije". 

Dragana Zindović, humanitarna licitacija

Dragana Zindović, humanitarna licitacija

Dragana Zindović, humanitarna licitacija

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com