Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dva pešaka teško povređena u saobraćajnoj nezgodi - | K-013 Portal

PANČEVO: Dva pešaka teško povređena u saobraćajnoj nezgodi

saobracajna nezgoda, pancevo

Proteklog vikenda, u nedelju 20. novembra, oko 18 sati u Pančevu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva pešaka zadobila teške telesne povrede. 

Do nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila koji se kratao iz pravca ul. Vojvođanski bulevar ka ulici Miloša Obrenovića udario u dva pešaka, koja su se nalazila na pešačkom prelazu ul. Vojvođanski bulevar i prelazili kolovoz sa leve na desnu stranu u smeru kretanja putničkog vozila, rečeno je za K-013 portal iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Po nalogu dežurnog zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, policija je izvršila uviđaj, dok su povređeni pešaci sanitetom Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu Pančevo gde su im konstantovane teške telesne povrede.

Zamenik OJT Pančevo je naložio da se protiv vozača putničkog vozila koji je izazvao saobraćajnu nezgodu podnese krivična prijava zbog krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.