PANČEVO: Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva doneo odluku o ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, čisto preventivie radi.. -
pančevo, ugostiteljski objekti

PANČEVO: Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva doneo odluku o ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, čisto preventivie radi..


Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva, na sastanku održanom 3. jula 2020. godine doneo je odluku da se od petka 03.07.2020. godine ograničava rad ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Pančeva (restorani, kafići, barovi, noćni barovi, diskoteke i dr.).

Rad ugostiteljskih objekata je dozvoljen od 06.00 do 23.00 časova, uz obavezno poštovanje zaštitnih mera i socijalne distance. Na sednici je konstatovano da je epidemiološka situacija u gradu Pančevu na osnovu izveštavanja nadležnih službi pod kontrolom. Odluka o ograničavanju rada ugostiteljskih objekata doneta je preventivno, uzimajući u obzir blizinu i situaciju u Beogradu u kojem je proglašena vanredna situacija i pooštrene mere.

Gradski štab za vanredne situacije apeluje na građane da se pridržavaju mera i preporuka koje su donete na republičkom nivou i važe za sve građane Srbije.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com