Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Inicijativa 'Odbranimo Teslu' poziva na veliku vikend akciju spremanja Tesle - | K-013 Portal

PANČEVO: Inicijativa 'Odbranimo Teslu' poziva na veliku vikend akciju spremanja Tesle

inicijativa odbranimo teslu, pancevo, svetski dan ciscenja

Inicijativa "Odbranimo Teslu" poziva sve Teslaše da predstojećeg vikenda zajedno obeleže Svetski dan čišćenja velikim spremanjem naselja Tesla.

"Pozivamo Vas da za vikend zajedno obeležimo Svetski dan čišćenja velikim spremanjem Tesle!  Iskoristimo ovaj vikend da ulepšamo svoj komšiluk! Uzmimo rukavice, džakove, metle u ruke i uz komšijsko druženje, očistimo đubre svako oko svoje zgrade!   

Postavite slike očišćenog komšiluka i lokaciju na našu fejsbuk stranicu Odbranimo Teslu. Pokažimo kako zajedničkim snagama možemo da učinimo naš  komšiluk lepšim i podignimo svest kod ostalih sugrađana o značaju čuvanja naše okoline. Odsustvo kanti za đubre i loše održavanje komunalnih službi ne mogu biti razlog za ličnu neodgovornost.  Metlu u ruke, da nam Tesla bude čista i da komšiluk blista!

Nastavljamo i sa čišćenjem Tesle od loših urbanističkih planova! Ovaj vikend ujedno idemo i sa kampanjom od vrata do vrata i prikupljamo potpisa za peticiju protiv betoniranja Tesle, pa se nemojte iznenaditi ako Vam pokucamo na vrata!", navodi se u pozivu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.