Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo: Muzički piknik - Koncert za naš bregić, u nedelju 4. oktobra - | K-013 Portal

Pančevo: Muzički piknik - Koncert za naš bregić, u nedelju 4. oktobra

inicijativa odbranimo teslu, muzički piknik, pancevo

Inicijativa „Odbranimo Teslu“ organizuje muzički piknik u nedelju, 4. oktobra, sa početkom u 16 časova. Mesto okupljanja će ovog puta biće kod čuvenog bregića na Tesli u ulici Stojana Novakovića 10 u pravcu prema Gradskoj pekari. 

- Na ovom bregiću se zimi svako dete sa Tesle sanka(lo) i skija(lo), a gradski urbanisti sada hoće da ga unište i pretvore u beton!

Pridružite nam se u zajedničkoj borbi za očuvanje zelenila i za bolje urbanističke planove koji su u interesu svih nas. U ovom slučaju, u pitanju je Plan detaljne regulacije naselja Tesla kojim se predviđa izgradnja stambenih objekata i saobraćajnice na uštrb zelenila, kao i seča platana. Danas je Tesla na udaru, sutra verovatno i druga zelena naselja!

Za ovaj piknik, treći po redu, organizovali smo muzička iznenađenja. Na NAŠEM bregiću nastupaće poznati pančevački muzičari. Pridružiće nam se i drugari sa Banovog brda koji su odbranili svoj parkić.

Kao i uvek, svoju podršku, osim dolaskom na koncert, možete pružiti i potpisivanjem peticije „Stop betoniranju naselja Tesla u Pančevu - Za zelenu Teslu!“. Peticiju možete preuzeti i sami  sa ovog linka i prikupiti potpise.

Pozivamo vas i da potpišete online peticiju na ovom linku i tako se pridružiti 1469 građana Srbije koji nas podržavaju u ovoj inicijativi.

Očekuje se divan dan i iskoristimo poslednji trzaj leta da se udružimo u ovoj zajedničkoj borbi. Ponesite ćebe, stolice, svoje omiljene grickalice. Dođite u društvu porodice, prijatelja i ljubimaca. Svi ste dobrodošli. Poštujte mere, nosite masku i držite distancu, navodi se u pozivu Inicijative.

Obaveštenja i akcije Inicijative možete pratiti i na njihovom sajtu kao i na društvenim mrežama na FB grupi Odbranimo Teslu, na Tviteru @TPancevo i Instagramu tesla.pancevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.