PANČEVO: Odluka Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi sa održavanjem kulturnih manifestacija -
Pančevo

PANČEVO: Odluka Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi sa održavanjem kulturnih manifestacija


Na osnovu člana 14. i 15. Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti (“Službeni glasnik RS”, br. 15/2016 i 68/2020) i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl.glasnik RS“br. 87/2018), a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva, Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva, na sastanku održanom 24. avgusta 2020. godine doneo je sledeću

ODLUKU

1. Od ponedeljka 24.08.2020. godine dozvoljava se održavanje javnih kulturno-umetničkih događaja u zatvorenom prostoru uz prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno, i to da svako drugo mesto za sedenje bude slobodno i uz obavezno nošenje zaštitnih maski posetilaca, kao i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja.

2. Od ponedeljka 24.08.2020. godine dozvoljava se održavanje javnih kulturno-umetničkih događaja na otvorenom prostoru uz prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno, tako da se između posetilaca održava distanca od najmanje jedan i po metar, uz obavezno nošenje zaštitnih maski posetilaca, kao i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com