Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Peticiju za poboljšanje reda vožnje gradske linije broj 7 do sada potpisalo preko 1000 građana - | K-013 Portal

PANČEVO: Peticiju za poboljšanje reda vožnje gradske linije broj 7 do sada potpisalo preko 1000 građana

pantransport, linija 7, peticija, pancevo

U akciji prikupljanja potpisa za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7 gradskog prevoza sakupljeno i predato dodatnih 250 potpisa, saznaje portal K-013.

Inicijator prikupljanja potpisa Radomir Orlović kaže da su potpisi predati kabinetu gradonačelnika saobraćajnoj policiji, i Pantransportu.

"Nadam se da će nadležni uvažiti ovoliki broj potpisa koji je sada preko 1000 i promeniti red vožnje nabolje. Time bi bili zadovoljni i putnici, a prevoznik bi dobio povećanje broja putnika i profita, što je i cilj svih firmi koje se bave prevozom putnika.Takođe, pozivam sve političke stranke da se uključe u akciju prikupljanja potpisa i time pokažu da je tema poboljšanja javnog prevoza nešto za šta se i oni zalažu. Kod dosta građana koji koriste javni prevoz formiralo se mišljenje da o redu vožnje i o tome koliko je on funkcionalan niko ne vodi računa", kaže Orlović za K-013. 

Potpisnici ove peticije traže od nadležnih, gradske uprave i Pantransporta promenu reda vožnje na liniji broj sedam Jabuka-Rafinerija da polasci budu od 05.30 do 22.30 na svakih sat vremena i da sedmica saobraća kako radnim danima, tako i subotom i nedeljom umesto trojke koja sada saobraća vikendom.

"Linija broj sedam od Jabuke do Rafinerije se za vrlo kratko vreme pokazala kao izuzetno funkcionalna i svrsishodna i koristi je veliki broj putnika i u smeru prema Jabuci, kao i prema Strelištu i Rafineriji. Sedmica je značajna i zato što povezuje ceverni i južni deo grada odnosno Severnu i Južnu industrijsku zonu i olakšava radnicima odlazak na posao. Podsećamo da fabrike rade u sve tri smene kako radnim danima, tako i vikendom", zaključio je Orlović.

Akcija prikupljanja potpisa se nastavlja. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.