Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Razvojni centar „Naš kutak“ organizuje besplatnu uradi sam radionicu za decu i roditelje - | K-013 Portal

PANČEVO: Razvojni centar „Naš kutak“ organizuje besplatnu uradi sam radionicu za decu i roditelje

razvojni centar, nas kutak, pancevo

Razvojni centar za decu i mlade „Naš kutak“ vas poziva na besplatnu uradi sam-radionicu za decu i roditelje.

Gošća i voditeljka radionice će biti Ljiljana Reljić, pobednica na svetskom takmičenju za dizajn u kategoriji ekoloških proizvoda 2014/2015 godine „Design award and competition“ u Italiji. Ljiljana je i u autorka knjige „Didaktičke igračke koje možete napraviti sami“ u izdanju Kreativnog centra, takođe organizuje i realizuje seminare za vaspitače i učitelje o izradi i upotrebi didaktičkih igračaka.

Radionica je namenjena deci i roditeljima.

Cilj radionice je da ukaže roditeljima na mnoge igračke edukativno-zabavnog tipa koje mogu stvoriti sami sa svojom decom kod kuće, od recikliranog materijala, ali ujedno i da ukaže na značaj zajedničkog rada i saradnje između deteta i roditelja.

Termin održavanja radionice je u subotu, 28. maja u prostorijama Razvojnog centra za decu koji se nalazi na adresi Cara Dušana 59.

Radionica za decu od 1,5 do 3 godine će se održati od 16h do 17h, a za decu od 3 do 6 godina od 17:30h do 19h.

Broj mesta je ograničen, tako da je potrebno izvršiti prijavu putem mail-a:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona 061/202-88-55.
U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast deteta, kao ime roditelja.

Potrebno je poneti manju plastičnu kutiju sa poklopcem i veću kartonsku kutiju sa poklopcem (npr. kutija od cipela) i dobro raspoloženje!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.