Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: "SWAP Menjaža garderobe" u utorak i SINHRO-u - | K-013 Portal

PANČEVO: "SWAP Menjaža garderobe" u utorak i SINHRO-u

swap menjaza, sinhro, pancevo

Lokalna fondacija Pančevo i Sinhro hub organizuju SWAP menjažu garderobe, i pozivaju sve zainteresovane da dođu u utorak 20. decembra u periodu 16-19 sati u prostor Sinhro hub-a (Generala Petra Aračića 8, Pančevo).

Koncept ovog događaja se oslanja na davanje i reupotrebu garderobe.

- Svako od nas ima odeću/obuću/aksesoare koje više ne nosi, nisu odgovarajuće veličine, a jesu lepe i nosive stvari koje bi se mogle pokloniti i usrećiti nekoga. Ovo nije prilika za puko čišćenje ormara, cilj nam je da se svako obraduje novom komadu koji je čist i upotrebljiv - u dobrom stanju kao kada biste ga poklanjali prijateljima. Proberite ovakve stvari, raspodelite na muške/ženske/dečije i dođite. Minimalna preporučena donacija je 350din. Sav prikupljeni novac biće prosleđen ljudima iz Pančeva koji organizuju komšijske akcije za poboljšanje svog kraja! Murali, radionice za decu i mlade, reciklaža, sređivanje parka, navodi se u saopštenju.

Sve što ostane od ženske i dečije garderobe i obuće biće prosleđeno Sigurnoj kući Pančevo.

- Svako od nas kod kuće ima odeću i obuću koje već dugo ne koristimo i ne znamo šta da radimo sa njima i samo je premeštamo. Umesto da ih bacimo u smeće i požurimo u butik ili lanac prodavnica po nove stvari - razmenimo ono što već imamo i poklonimo onima kojima treba! Verujte da će vam vaša garderoba, ormar i naša planeta biti zahvalni na tome a posebno žene iz Sigurne kuće Pančevo, kažu organizatorke događaja i kreatorke ovog koncepta u Pančevu Nataša Lenđel i Aleksandra Vujuć.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.