Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Ulična akcija "Izbori - od A do Š" u četvrtak 31. oktobra - | K-013 Portal

PANČEVO: Ulična akcija "Izbori - od A do Š" u četvrtak 31. oktobra

PANČEVO: Ulična akcija ,,Izbori - od A do Š'' četvrtak 31. oktobra

Ulična akcija ,,Izbori - od A do Š'' u organizaicji Nacionalne koalicije za decentralizaciju održaće se u četvrtak, 31. oktobra, od 13 sati na uglu ulica Vojvode Radomira Putnika i Živojina Mišića u periodu od 13 do 15 sati.

U susret redovnim parlamentarnim izborima nameće se pregršt pitanja i javljaju brojne dileme u vezi sa izbornim (ne)regularnostima:

Može li gradonačelnik da koristi službeni automobil za odlazak na stranački miting?

Šta je funkcionerska kampanja?

Kako prepoznati prikriveno emitovanje predizbornog programa?

Koja je prava adresa za prijavu izbornih nepravilnosti?

Ovo su neka od pitanja o kojima ćemo tokom ulične akcije ,,Izbori – od A do Š’’ razgovarati sa građanima i građankama u Pančevu.

Pitanje koje je, međutim, u fokusu jeste - da li građani Srbije glasaju slobodno?

Imajući u vidu da glasači, ukoliko nisu u dovoljnoj meri upoznati sa izbornim procesom, pravilima, i nepravilnostima ne mogu slobodno da biraju svoje predstavnike vlasti, Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva građane i građanke na razgovor o izborima - od A do Š, koji će se održati 31. oktobra na uglu ulica Vojvode Radomira Putnika i Živojina Mišića u periodu od 13 do 15 sati.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS