Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Vodovod će račune za utrošenu vodu izrađivati na osnovu procenjene potrošnje - | K-013 Portal

PANČEVO: Vodovod će račune za utrošenu vodu izrađivati na osnovu procenjene potrošnje

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije u vreme trajanja vanrednog stanja JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo obaveštava da u aprilu mesecu 2020. godine neće očitavati stanja na vodomerima za individualne potrošače, već će račune za utrošenu vodu izrađivati na osnovu procenjene potrošnje u prethodnom periodu.

Potrošači koji su u mogućnosti treba da sami očitaju stanje na vodomeru da informaciju o tome dostave u JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo na sledeći način:

1. Elektronski putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

2. Telefonom putem besplatne telefonske linije na broj: 0800-1111-46

3. Pisanim obaveštenjem koje možete dostaviti direktno u JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo, Oslobođenja 15 , svakog radnog dana od 8 do 13 časova na šalter za reklamacije

4. Putem pošte na adresu: JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo, Oslobođenja 15

Bez obzira na način dostave, obaveštenje treba da sadrži sledeće podatke:

– Prezime i ime korisnika
– Šifra kupca: – videti na računu
– Adresa gde se vodomer nalazi
– Broj vodomera – videti na računu
– Stanje na vodomeru – očitavaju se svi brojevi na brojčaniku
– Datum očitavanja
– Kontakt telefon

"Molimo sve korisnike koji nemaju potrošnju u narednom periodu da nas o tome obaveste kako ne bismo pravili račune na osnovu procenjene potrošnje.

Obaveštavamo korisnike da ćemo vodomere Stambenih zajednica i poslovnih objekata očitavati u periodu od 15.04.2020. do 30.04.2020. godine pa vas iz tog razloga molimo da nam omogućite nesmetani pristup vodomerima", navodi se u obaveštenju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem besplatne telefonske linije: 0800-1111-46



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.