Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pokrenuta onlajn peticija Leon - prelaz Obezbedimo prelaze preko pruge - | K-013 Portal

Pokrenuta onlajn peticija Leon - prelaz Obezbedimo prelaze preko pruge

pancevo, onlajn peticija, onlajn, Leon, potpisivanje peticije, Pančevo Varoš, pruga

Majka Leona, dečaka koji je stradao na železničkoj stanici "Pančevo Varoš", pokrenula je onlajn peticiju kojom se traži da se prelaz na toj stanici obezbedi. 

"Ovu peticiju zapocinjem ja, Sanja Andjelovic, majka Leona, mog dvanaestogodisnjeg Andjela, ciji je zivot prekinut pre nekoliko dana, kada je nastradao od strujnog udara prelazivsi prugu na pancevackoj neogradjenoj I neobezbedjenoj zeleznickoj stanici. U svom bolu, koju nikome I nikada ne zelim, zapocinjem ovu peticiju, upravo iz razloga da vise ni jedno dete ne strada na ovaj nacin.

Shvativsi da je do sada stradala vise od pedesetoro dece na isto nacin kao moj voljeni Leon, zelim da ucinimo zajedno nesto da se ovo vise nikada u nasoj zemlji ne ponovi, da ni jedno dete vise nikada ne sklopi oci zauvek na nacin na koji je moj andjeo skoncao ovozemaljski zivot, da ni jedan roditelj ne oseti ovo sto ja sada osecam, nikada vise! Ne smemo vise dopustiti da I jedan zivot zbog kolektivne nebrige stane. Ovo cinim zbog nase dece I buducih potencijalnih zrtava. Hvala Vam sto ste potpisali peticiju. Za mog Leona, ostalu decu I decu koja ce se tek roditi" stoji u opisu peticije.

Peticiju je do sad potpisalo preko 300 ljudi.

Ukoliko želite, potpis podrške peticiji možete dati OVDE.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS