Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Postavljeni novi parkinzi na bicikle u Pančevu - | K-013 Portal

Postavljeni novi parkinzi na bicikle u Pančevu

JKP „Parking servis“ iz Beograda donirao je trideset "P" profila za parkiranje bicikala gradu Pančevu. Novi parkinzi za bicikle postavljeni su na nekoliko lokacija u gradu.

Gradončelnik Pančeva Saša Pavlov kaže da je ovo značajna donacija za grad Pančevo i istakao je ovo kao odličan primer saradnje između beogradskog "Parking servisa" i Pančeva.

-Javno preduzeće je doniralo gradu Pančevu trideset "P" profila koji su ovde iza nas i koje imamo priliku da pogledamo i koje smo postavili na najfrekventnijim mestima u gradu, ovde ispred Doma zdravlja, ispred Bolnice, zatim kod Stare pošte, kod pijace, znači otprilike na mestima do kojih ljudi mogu da dođu sa svojim biciklima, da ih tu parkiraju, da ih na ovakav način obezbede, da završe ono što je potrebno i ponovo da se biciklima vrate kući, rekao je Pavlov.

U gradu je postavljeno trideset "P" profila za parkiranje bicikala i to: trinaest u krugu Opšte bolnice, šest u krugu Zelene pijace, šest ispred Nove pošte u ulici Svetog Save, i pet ispred Stare pošte na uglu ulica Generala Petra Aračića i Štrosmajerove.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS