Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Potpisani ugovori za korisnike stanova za izdavanje - | K-013 Portal

Potpisani ugovori za korisnike stanova za izdavanje

Svečano potpisivanje ugovora za sedam korisnika stanova za izdavanje, odabranih po Konkursu na osnovu Odluke o davanju u zakup stanova na određeno vreme, na period od pet godina održano je danas u kabinetu gradonačelnika.Događaju su prisustvovali članica Gradskog veća zadužena za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike Suzana Jovanović, direktor JP "Gradska stambena agecija" Pančevo Aleksandar Brkić i predsednica Komisije za davanje u zakup gradskih stanova Zdenka Jokić i korisnici.

Članica Gradskog veća Suzana Jovanović istakla je da je socijalno stanovanje javni stambeni fond, odnosno da je reč o stanovima u vlasništvu grada koji se izdaju u zakup po ekonomskoj zakupnini, koja je mnogo pristupačnija i iz tih razloga, visina prihoda je jedan od važnih kriterijuma, te za stanove mogu konkurisati oni koji imaju primanja niža od trostrukog iznosa prosečne zarade. Direktor JP "Gradska stambena agecija" Aleksandar Brkić rekao je da je objekat u ulici Maksima Gorkog br. 97 započet krajem 2013. godine i da je završen u roku, a da su investiciju finansirali Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture RS i Grad Pančevo i  "Gradska stambena agencija" od postojećeg fonda stanova za otkup bila je u obavezi da reinvestira u takve objekte.

Korisnicima stanova će sledeće nedelje biti dodeljeni ključevi stanova.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.