Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website POZIV: Prijavite se za dodatak za nezaposlene majke za treće ili četvrto dete - | K-013 Portal

POZIV: Prijavite se za dodatak za nezaposlene majke za treće ili četvrto dete

dodatak za nezaposlene majke za trece ili cetvrto dete

Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva povodom Odluke Skupštine AP Vojvodine o ostvarivanju materinskog dodatka za nezaposlene majke za treće ili četvrto dete poziva sve porodice sa teritorije grada Pančeva u kojoj je majka nezaposlena, a koja je počev od 01. jula 2018. godine rodila treće ili četvrto dete da:

– podnesu zahtev za ostvarivanje prava na materinski dodatak za nezaposlene majke za treće ili četvrto dete u Gradskom uslužnom centru grada Pančeva, shodno navedenoj odluci da o ovom pravu u prvom stepenu rešava opštinska, odnosno gradska uprava u kojoj je prebivalište podnosioca zahteva.

Obrazac zahteva može se preuzeti u Uslužnom centru u kancelariji 21.

Sve dodatne informacije u vezi sa ostvarivanjem ovog prava mogu se dobiti na telefon: 308-802, a lice zaduženo za kontakt je Željka Nedić u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.