Miša Sekulić, predsednik UG "Pančevo nije rupa" podnosi krivičnu prijavu protiv RTV Pančevo -
krivična prijava, rtv pančevo, radio televizija pančevo, pančevo nije rupa, miša sekulić

Miša Sekulić, predsednik UG "Pančevo nije rupa" podnosi krivičnu prijavu protiv RTV Pančevo


Miša Sekulić, predsednik Udruženja građana "Pančevo nije rupa" podneće Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu krivičnu prijavu protiv glavnog i odgovornog urednika RTV Pančevo Jasmine Petković zbog krivičnih dela predviđenih Krivičnim zakonom Republike Srbije iz člana 313. stav 2 - izazivanje panike i nereda.

"Ovim putem podnosim krivičnu prijavu protiv Jasmine Petković po članu 38. stav 2 Krivičnog zakonika , zbog postojanja osnovane sumnje da je učinila napred označeno krivično delo, tako što je u stanju da shvati značaj svog dela i sposoban da upravlja svojim postupcima, svesna svog dela i da je ono zabranjeno, čije je izvršenje htela, tako što je iznošenjem lažnih vesti putem sredstva javnog informisanja izazvala paniku kod građana Pančeva. Građani Pančeva nisu huligani, niti su lomili šta su stigli, niti su hteli da izazovu ikakve sukobe,kao ni da se pretvori u masovno lomljenje našeg grada i da se pretvori u pljačku, još jedna lažna informacija je da se tokom protesta pozivalo na građanski rat kao i na nečije ubistvo!
Lažne vesti je etiketiranje građana Pančeva da pripadaju nekome zato što građani Pančeva pripadaju isključivo sami sebi!" navodi se u krivičnoj prijavi, objavljenoj na Fejsbuku.

Kao dokaz, Sekulić navodi vest i video prilog Radio televizije Pančevo "Đilas i Marinika doveli huligane da ome po Pančevu".

"Na osnovu. iznetog podnosim ovu krivičnu prijavu, predlažući nadležnom tužilaštvu da pokrene postupak radi utvrđivanja krivice prijavljenog u smislu navedenog krivičnog dela i odgovornosti prijavljenog u skladu sa zakonom", zaključuje se u prijavi.

Sekulić je za K-013 rekao da će ovu krivičnu prijavu podneti u petak, 20. juna.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com